Avid Montage MC110

Duur
2 dagen
Lesdagen
dinsdag, woensdag
Maanden:
Januari, maart, juli,
september, november

Lesmateriaal:
Notitieschrift
Toetsmomenten:
Nee
Aantal deelnemers:
4 (max)
Kosten:
€ 850,-

De Studie

Tijdens een training wordt een student opgeleid in bepaalde specialisaties, die hij/zij in de uitoefening van het audiovisuele vak kan gebruiken.
Deze trainingen stellen een student in staat zich in de markt te positioneren met hoogwaardige kennis en vaardigheden.

 

Deze tweedaagse training in Avid Mediacomposer effecten vormt de basis voor de creatie van geavanceerde video/film effecten. Het is een vervolg op de MC101 training en richt zich op effecten en vormgeving. Na deze training is de student in staat (inhoudelijke) montages af te werken met effecten, titels, animaties en geluidsmixage.

 

Er wordt tijdens deze studie enkel gebruik gemaakt van moderne, professioneel uitgeruste edit-sets, op basis van de nieuwste Avid-software/-hardware en colorsuites op basis van Davinci Resolve Studio. Sessie tijd wordt verdeeld tussen demonstratieprojecten en hands-on praktijk, met voldoende tijd voor experimenten met ruw-materiaal. Ieder student heeft de beschikking over zijn eigen edit-set.


De docenten aan deze Training behoren tot de besten in hun vak. Ze hebben ieder minstens 20 jaar ervaring en zijn nog steeds werkzaam in de postproductie voor televisie-/filmproducties in binnen- en buitenland. Ze zijn lid van (ere-)organisaties zoals de Colorist Society International (C.S.I.)

 

Doelgroep en Toelatingseisen

Deze studie is geschikt voor iedereen die zich op professioneel niveau wil bezighouden met online montage (effecten).
Onder deze doelgroep vallen, onder andere: editors, journalisten en/of regisseurs, cameramensen die geïnteresseerd zijn in montagetechnieken of bijscholing daarin wensen, fotografen die willen uitbreiden met videoproductie, instellingen/organisaties die gebruik maken van audiovisuele technieken, producenten en iedereen die het beroep van cameraman/editor voor de bedrijfsfilm-sector, televisie- en/of filmbranche ambieert.

 

Voor deze studie dient u te beschikken over affiniteit en (enige) ervaring met montagewerk, kunt u Nederlands verstaan, spreken en schrijven en bent u in het bezit van een diploma van voortgezet/secundair onderwijs.

 

Indien u vermoedt, niet aan de toelatingseisen te voldoen, kunt u een intake-gesprek met de hoofddocent aanvragen, waarbij we kijken of deelname toch (eventueel in een aangepaste vorm) haalbaar kan zijn.

 Studie – inhoud

Deze studie wordt doorgaans op vaste dagen gepland, maar het is ook mogelijk een alternatieve planning aan te vragen. Hiervoor rekent het Cameracollege geen extra kosten.

We denken graag met u mee.
Alle lesdagen zijn van 10:00uur tot 16:00uur (inclusief lunch), maar kunnen soms uitlopen.

 

Dag 1 (dinsdag)


Geluidsmixage, eenvoudig effectgebruik
Praktijk: pan/level/cross audio, eenvoudige beeldeffecten
dB, keyframing, effect-parameters, effect templates, beziers, multilayered effecten (keying/matting)

 

Dag 2 (woensdag)


Geavanceerde effecten / systeem prestatie
Praktijk: animeren, titels, rendering/exporting, 2D/3D ruimte
nesting van effecten, audio trackeffects, regionale effects, render quality, promoting van effecten

Aanmelden Voor Deze Studie

  • TELEFOONNUMMER:
  • Type de Captcha code